Wie ik ben


Na ruim 30 jaar als kinder- en jeugdpsycholoog in de Jeugd GGZ en het onderwijs te hebben gewerkt, ben ik eind 2016 gestart met Stolkpsycholoogonline. Met dit nieuwe bedrijf wil ik mijn wens naar meer vrijheid en een nieuwe uitdaging, combineren met mijn kennis en ervaring op het gebied van kinder- en jeugdpsychologie, cognitieve gedragstherapie en traumabehandeling. Voor meer informatie betreffende mijn werkervaring verwijs ik u naar mijn LinkedIn-profiel. De wens naar meer vrijheid uit zich in het feit, dat ik geen contracten heb afgesloten met zorgverzekeraars en gemeenten. Alle diensten worden daarom geleverd op facturatiebasis.

| WAT IK BELANGRIJK VIND

De wens naar vrijheid mag niet ten koste gaan van de kwaliteit. Alleen COTAN goedgekeurde testen en "evidence-based" behandelingen worden ingezet. Alle werkcontacten en behandelingen vinden plaats binnen de kaders van de beroepscode van het NIP, de wet WBGO en de wetgeving met betrekking tot de behandeling van kinderen van gescheiden ouders. Verder vind ik een heldere communicatie en transparantie met betrekking tot het behandelplan en de kosten daarvan heel belangrijk. Eventuele klachten moeten gemakkelijk kunnen worden geuit en opgelost.

| HOE IK WERK

Mensen typeren mij als een open, betrokken en deskundige hulpverlener op gebied van kinderen met psychische problemen. Ik zoek hierbij graag de samenwerking, ben integer, maar ook doortastend als de situatie daar om vraagt. Collega's uit de GGZ, het onderwijs en de Jeugdzorg geven aan, dat ik theoretische kennis op een gestructureerde wijze op maat kan vertalen naar praktisch toepasbare adviezen.

| AANMELDEN

Aanmelding is mogelijk via het aanmeldformulier op deze site. Voelt u zich vrij om via het formulier op deze site contact met mij op te nemen. Ik hoor graag wat uw vraag is en of ik iets voor u kan betekenen.